FC Twente Vrouwen met ruime cijfers langs PSV

FC Twente Vrouwen heeft vanavond met ruime cijfers gewonnen. Op het trainingscomplex van ATC '65 in Hengelo werd PSV/FC Eindhoven met 4-0 verslagen.

FC Twente komt al snel op voorsprong. Na 7 minuten kreeg de thuisploeg een penalty. Die werd in tweede instantie benut door Anouk Dekker. Tien minuten later zet Yana Daniëls de ploeg met een mooie boogbal op 2-0. Direct daarna zorgt Roord voor de 3-0. [google]

Na een uur spelen is het weer raak voor FC Twente. Uit een voorzet van Shanice van der Sanden weet Ellen Jansen de 4-0 te maken. Daarna was Maayke Heuver nog dichtbij de 5-0, maar haar schot ging naast. In de slotfase gingen beide ploegen nog voor een doelpunt, maar wisten niet meer te scoren.