Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen naar nieuwe speellocatie: “Wensen en behoeften kwamen in het gedrang”

FC Twente Vrouwen naar nieuwe speellocatie: “Wensen en behoeften kwamen in het gedrang”

Vanaf komend seizoen speelt FC Twente Vrouwen haar thuiswedstrijden op het complex van Achilles ’12 in Hengelo, meldt FC Twente op haar website. Naast het afwerken van thuiswedstrijden zal de ploeg van trainer Tommy Stroot daar ook gaan trainen. Met de verhuizing van de speel- en trainlocatie neemt FC Twente Vrouwen afscheid van het complex van ATC ’65, waar de laatste jaren werd gespeeld en getraind.

Hans Siers, voorzitter van de Stichting FC Twente Vrouwen licht toe waarom deze keuze is gemaakt. “Door de uitbreiding van ATC ’65 en de aanstaande verbouwingen op Sportpark Slangenbeek kwamen de wensen en behoeften van FC Twente Vrouwen voor een sportaccommodatie in het gedrang”, vertelt hij.

“Omdat we de activiteiten van FC Twente Vrouwen niet willen versnipperen over meerdere accommodaties zijn we op zoek gegaan naar een nieuwe locatie. In samenspraak met de Gemeente Hengelo zijn we bij Achilles ’12 uitgekomen. We zijn de vele vrijwilligers en het bestuur van ATC ’65 veel dank verschuldigd voor hun gastvrijheid in al die jaren”, besluit Siers.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de banner voor meer informatie!

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op