Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen naar verdienstelijk gelijkspel tegen Ajax

FC Twente Vrouwen naar verdienstelijk gelijkspel tegen Ajax

FC Twente Vrouwen heeft vanavond in eigen huis met 1-1 gelijkgespeeld tegen Ajax Vrouwen. De ploeg van trainer Tommy Stroot speelde het grootste deel van de wedstrijd met tien speelsters, na een rode kaart voor Kika van Es.

De thuisploeg begon goed aan de wedstrijd. Het was echter Ajax dat de grootste kans kreeg om op voorsprong te komen. Kika van Es haalde na ruim een half uur spelen met haar hand de bal van de doellijn. Het leverde de verdedigster van FC Twente een rode kaart op en Ajax een penalty, die gemist werd door international Desiree van Lunteren.

In de tweede helft kwamen de gasten een kwartier voor tijd op voorsprong via Inessa Kaagman. Vijf minuten later kopte verdedigster Myrthe Moorrees raak uit een hoekschop van Sherida Spitse. In blessuretijd moest ook Ajax met tien vrouwen verder, nadat Stefanie van der Gragt haar tweede gele kaart ontving.

Opstelling FC Twente Vrouwen: Evrard, Roetgering, Moorrees, Tomter, Van Es, Van den Goorbergh, Spitse, Smits, R. Jansen (87. Ellouzi), Darnoud, E. Jansen (81. B. Jansen).

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe jouw reactie gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op