FC Twente Vrouwen sleept punt uit thuisduel met PEC Zwolle

FC Twente Vrouwen nam het zondagmiddag in de eredivisie op tegen PEC Zwolle. De ploeg van trainer Tommy Stroot hoopte zich te herpakken na de eerdere uitschakeling in de Champions League afgelopen woensdag, maar kwam niet verder dan een 2-2 gelijkspel.

In de 32ste minuut kwam FC Twente via Renate Jansen op 1-0. Slechts één minuut later tekende Amy Banarsie namens de bezoekers voor de gelijkmaker, alvorens Leonie Vliek de ruststand in de 41ste minuut bepaalde op 1-2. Beide ploegen creëerden genoeg kansen, maar het was Lynn Wilms die FC Twente na 74 speelminuten op 2-2 zette.

Na zeven speelronden staat FC Twente op de derde plek in de competitie. De ploeg van Stroot wist tot dusver elf punten te verzamelen. Met negentien punten is PSV momenteel koploper, Ajax volgt met zes punten minder.