Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen speelt laatste thuiswedstrijd van het seizoen

FC Twente Vrouwen speelt laatste thuiswedstrijd van het seizoen

Vanavond speelt FC Twente Vrouwen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen. FC Twente neemt het vanavond in eigen huis op tegen PSV. De Eindhovenaren staan zeven punten achter op FC Twente.

ADO Den Haag is de laatste tegenstander van dit seizoen. Ook ADO staat op zeven punten achterstand. Als Ajax vanavond wint van de Hagenezen of als FC Twente punten morst tegen PSV is de strijd om de titel gestreden. Ajax heeft vijf punten voorsprong op de vrouwen van FC Twente. Met nog twee wedstrijden te gaan, is er nog een kleine kans voor de Tukkers om kampioen te worden.

De Tukkers hebben zelf verzuimd te winnen van Ajax. Zowel uit als thuis werd er met 1-1 gelijkgespeeld, waardoor het verschil vijf punten is gebleven. Eerder dit jaar wist Ajax twee keer met 1-0 te winnen van Den Haag.

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

Hoofdsponsor Pure Energie geeft gratis FC Twente shirts weg

Pure Energie heeft weer een mooie actie voor de supporters van FC Twente. Meld je nu aan en ontvang gratis het nieuwe thuis-, uit- of derde shirt. Nieuwe klanten die kiezen voor een 3-jarig contract ontvangen een shirt naar keuze cadeau, bij een 5-jarig contract komt daar nog eens €100 shoptegoed voor de Fanstore bij. Voor meer info klik HIER of op de onderstaande foto.


Laat wat van je horen

*