Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen trekt jonge international aan

FC Twente Vrouwen trekt jonge international aan

FC Twente Vrouwen heeft zojuist bekend gemaakt dat Ashleigh Weerden een tweejarig contract heeft ondertekend bij de club. De zeventienjarige komt over van het CTO in Eindhoven. Weerden speelt ook voor Oranje Onder 19.

Weerden is blij met de overstap. De zeventienjarige kan op de hele linkerkant spelen. “Het is geweldig dat ik komend seizoen voor FC Twente Vrouwen kan spelen, ik ben echt superblij. Ik heb drie seizoenen bij het CTO gespeeld en heb daar veel geleerd. Nu ben ik klaar voor de volgende stap en een nieuwe uitdaging. FC Twente is voor mij een hele mooie club. Volgend seizoen trainen en spelen met de beste speelsters, maar ook spelen tegen de beste speelsters in de Eredivisie, daar kijk ik er erg naar uit”, vertelt Weerden op de clubsite.

Tommy Stroot, de trainer van FC Twente Vrouwen is positief over de versterking. “Ashleigh is een jonge en talentvolle speelster die op de hele linkerkant uit de voeten kan. Ik werk graag met speelsters zoals Ashleigh die aan het begin van hun carrière staan en alles nog bereiken kunnen en willen. Ze is een snelle en dynamische speelster en past goed in ons team en waar we met elkaar naartoe willen.”

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op