FC Twente Vrouwen verliest in Goor van Duitse opponent

FC Twente Vrouwen oefende vanavond in Goor tegen FSV Gütersloh. Om 19.00 uur werd er op het terrein van Twenthe Goor voor het vierde oefenduel in de voorbereiding afgetrapt. Tommy Stroot moet het nog altijd zonder de internationals en de O19 internationals doen.

Blijkbaar werden de internationals gemist. FC Twente Vrouwen ging vanavond met 3-1 onderuit tegen FSV Gütersloh. In de 19e minuut kwamen de Duitse vrouwen op voorsprong. De 1-1 werd in de 26ste minuut gescoord. Vijf minuten voor rust kwamm Gütersloh opnieuw op voorsprong, en dus werd er bij 2-1 gerust.

[google]De ploeg van Tommy Stroot kwam er in de tweede helft niet aan te pas, en dus was het Gütersloh dat aan het langste eind trok. De Duitsers scoorden in de 87ste minuut de 3-1.

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente topcoach competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.