FC Twente Vrouwen verliest topper en ziet achterstand verder oplopen

FC Twente Vrouwen is er niet in geslaagd om de topper tegen PSV Vrouwen winnend af te sluiten. De ploeg van Tommy Stroot ging in Eindhoven met 1-0 onderuit tegen de koploper.

Het enige doelpunt viel in de 17e minuut en kwam op naam van Snoeijs. Ook FC Twente Vrouwen kreeg kansen waarvan de grootste in de eerste helft van de lijn werd gehaald. Ook PSV Vrouwen had pech toen Joëlle Smits in de tweede helft de lat raakte.

Door de nederlaag is het verschil tussen FC Twente Vrouwen en koploper PSV Vrouwen opgelopen tot negen punten. Het gat met de nummer twee Ajax Vrouwen is nu vijf punten.