FC Twente Vrouwen verpulvert FC Utrecht

FC Twente Vrouwen heeft vanmiddag kinderlijk eenvoudig gewonnen van FC Utrecht. In Utrecht wonnen de vrouwen van trainer Arjan Veurink met 1-6.

[google]FC Twente startte voortvarend aan de wedstrijd. Ellen Jansen scoorde na een klein kwartier de openingstreffer. Sherida Spitse verdubbelde na een half uur de score met een prachtige treffer. Diezelfde Spitse tekende vlak voor rust voor de 0-3, wat tevens de ruststand was.

Na rust gingen de Twentse vrouwen verder met waarmee ze bezig waren. Anouk Dekker wist tien minuten na rust het net te vinden voor de 0-4. Opnieuw Dekker zorgde in de 71e minuut voor de 0-5. Zes minuten later deed FC Utrecht wat terug via Sabine Beckx. Het slotakkoord was echter voor FC Twente Vrouwen. Ook Ellen Jansen scoorde haar tweede treffer en zorgde daarmee voor de 1-6 eindstand.

FC Utrecht Vrouwen - FC Twente Vrouwen 1-6

0-1 Jansen (13)
0-2 Spitse (30)
0-3 Spitse (44)
0-4 Dekker (54)
0-5 Dekker (71)
1-5 Beckx (77)
1-6 Jansen (82)

FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal; Roetgering, Wigger, Bakker, Worm (Marees 60'); Munsterman (Berends 71'), Heuver, Spitse; Van de Sanden, Dekker, Jansen.