FC Twente Vrouwen verslaat rivaal Ajax Vrouwen in Amsterdam

Voor FC Twente Vrouwen stond vrijdagavond de eerste officiële wedstrijd van het jaar 2021 op het programma. De ploeg van Tommy Stroot nam het in de Eredivisie Cup op tegen één van de grootste concurrenten Ajax Vrouwen.

De wedstrijd werd gespeeld in Amsterdam en gewonnen met 3-1. Een beter start hadden de dames zich niet kunnen wensen. FC Twente kwam in de 21e minuut op voorsprong door een doelpunt van Folkertsma. Dit was tevens de ruststand.

In de tweede helft kwam Ajax in de 62e minuut langszij, maar als snel sloegen de Tukkers weer toe. In de 69e minuut was het Casparij die de 1-2 op het scorebord zette. In de blessuretijd gooide dezelfde Casperij de wedstrijd definitief op slot door de 3-1 te scoren namens FC Twente.