Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen versterkt zich met 16-voudig international

FC Twente Vrouwen versterkt zich met 16-voudig international

Maandag werd bekend dat Barbara Lorsheyd na dit seizoen vertrekt bij FC Twente Vrouwen. De 26-jarige doelvraag maakt de overstap naar ADO Den Haag, waar ze eerder onder contract stond. Woensdagochtend maakte FC Twente de nieuwe doelvrouw bekend, Nicky Evrard komt over van KAA Gent.

De Belgische keepster speelde sinds 2011 voor Gent en heeft nu een contract voor één jaar bij FC Twente getekend. De 16-voudig Belgisch international is blij met deze stap. “De stap zetten naar voetballand Nederland en topclub FC Twente Vrouwen is voor mij een hele mooie. Na de seizoenen bij Gent, waar ik met veel plezier gespeeld heb en afgelopen weekend de beker gewonnen heb, wil ik graag mijzelf nog verder kunnen ontwikkelen”, vertelt Evrard op de officiële website.

Evrard is komende zomer al in Nederland te bewonderen tijdens het EK. “Ik wilde graag in een nog sterkere competitie en vaker om de prijzen spelen. Dan heb ik met FC Twente een hele goede keuze kunnen maken. Nu eerst nog het aanstaande EK en dan volle kracht vooruit bij mijn nieuwe club.”

De coach van FC Twente Vrouwen is tevreden met de 21-jarige keepster. “Voor de plannen en de ambities die we hebben past een jonge en talentvolle keepster als Nicky heel goed. De gedrevenheid het maximale uit haarzelf te willen halen is iets wat haar kenmerkt. Ze is een atletische keepster die graag meespeelt in de opbouw en daarmee goed in onze speelwijze past.”

Foto: Sportfoto Oost / Ron Jonker

Enquête Twente Insite

Om u ook in de toekomst op de juiste manier te kunnen bedienen vragen wij enkele minuten van uw tijd om deel te nemen aan onze enquête. De enquête is anoniem en de gegevens zullen enkel worden gebruikt om de prestaties van Twente Insite te verbeteren. Alvast onze dank voor het invullen van de enquête.

Klik hier om naar de enquête te gaan.

Reageer op dit artikel

avatar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
Abonneren op