Twente Insite

FC Twente Nieuws

FC Twente Vrouwen versterkt zich met tweetal middenveldsters

FC Twente Vrouwen versterkt zich met tweetal middenveldsters

FC Twente Vrouwen heeft haar eerste twee aanwinsten voor volgend seizoen gepresenteerd. Sisca Folkertsma en Lysanne van der Wal zetten woensdagmiddag hun handtekening onder een contract bij de club uit Enschede.

Folkertsma komt over van concurrent Ajax en maakte afgelopen zomer deel uit van de selectie van de OranjeLeeuwinnen die in eigen land het EK wisten te winnen. “FC Twente Vrouwen is een mooie club en voor mij is het op dit moment de beste keuze om naar Twente te komen, omdat ik denk dat ik hier beter tot mijn recht kan komen”, laat de 20-jarige middenveldster weten op de clubsite. “Ik wil graag een stabiel seizoen draaien bij FC Twente Vrouwen en zoveel mogelijk minuten maken.”

Van der Wal komt over van BV Cloppenburg, dat uitkomt in de 2. Bundesliga. In het verleden speelde ze bovendien voor Oranje onder 19. “Ik was toe aan een nieuwe stap in mijn carrière en daarom heb ik gekozen voor FC Twente”, vertelt ze. “Het is een mooie, grote club en dat sprak mij aan. FC Twente is een voetballend team en dat past bij mij. Ik wil mij bij FC Twente Vrouwen graag verder ontwikkelen”, aldus Van der Wal.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op