Foto's: FC Twente Vrouwen winnen met ruime cijfers van Beerschot AC

Op de dag van het vrouwenvoetbal hebben de FC Twente Vrouwen met 7-0 gewonnen van het Belgische Beerschot AC. Ellen Jansen was met drie doelpunten matchwinner. Door deze overwinning staan de FC Twente-vrouwen nog steeds op een tweede plaats in de BeNe League A.

Na 35 minuten zette Marlous Pieëte FC Twente op voorsprong. Slechts vier minuten later scoorde Ellen Jansen de 2-0. In de tweede helft zorgde aanvoerdster Anouk Dekker via een kopbal voor de 3-0.

Fotoverslag FC Twente Vrouwen - Beerschot AC Vrouwen 7-0

[nggallery id=374]

Ellen Jansen kwam na 73 minuten oog in oog met keepster Verwilt te staan. Ze schoot de bal vervolgens beheerst tussen de palen: 4-0. Nog geen twee minuten later kon ze een foute terugspeelbal van Beerschot AC onderscheppen en haar derde goal van de avond maken: 5-0. Even later scoorde Sherida Spitse met een prachtig afstandsschot de 6-0. Vijf minuten voor tijd maakte invalster Klein Braskamp er ook nog 7-0 van.