FC Twente Vrouwen wint bij Telstar en pakt koppositie

FC Twente Vrouwen heeft gisteravond, na een 0-1 ruststand, met 0-2 gewonnen bij Telstar. Door deze overwinning is FC Twente de nieuwe koploper in de BeNe League.

FC Twente was de sterkere ploeg en het was Maayke Heuver die in de 26e minuut de score opende voor de ploeg van coach Arjan Veurink. In de tweede helft hadden de Tukkers het een stuk lastiger. Telstar kwam wat meer aan voetballen toe, zonder echt gevaarlijk te worden. Na een voorzet van Ellen Jansen, wist Sherida Spitse het net vinden: 0-2. Dat was tevens de eindstand.

Aanstaande vrijdag staat in de Grolsch Veste de topper tegen Standard Luik op het programma.

Telstar Vrouwen – FC Twente Vrouwen 0-2 (0-1)

26’ 0-1 Heuver
62’ 0-2 Spitse

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Veenendaal, Bosveld (65’ Roetgering), Bakker, Wigger, Worm, Munsterman, Spitse, Dekker, Heuver (46’ Jansen), Roord, van de Sanden (46’ Berends).

Twente Insite TopCoach Competitie 2013-2014

Doe jij al mee met onze TopCoach competitie 2013-2014? Doe mee en maakt kans op mooie prijzen waaronder 2 wedstrijdkaartjes, een FC Twente shirt, een FC Twente Cap en meer! Klik hier om naar de TopCoach competitie te gaan.