FC Twente Vrouwen wint thuis van ADO Den Haag

FC Twente Vrouwen heeft vanavond in Hengelo met 2-0 gewonnen van de vrouwen van ADO Den Haag. Anouk Dekker en Larissa Wigger scoorden voor de Tukkers.

[google]De Twentse vrouwen begonnen aardig aan de wedstrijd. De thuisploeg had een veldoverwicht, maar het duurde tot de 25e minuut tot Anouk Dekker de score wist te openen.

In de tweede helft gebeurde aanvankelijk niet veel, maar Larissa Wigger wist een kwartier voor tijd voor de 2-0 te zorgen. Lisa Bosveld ontving vervolgens nog een rode kaart, terwijl ze pas drie minuten daarvoor in het veld was gekomen voor Maud Roetgering. Gevolgen voor de eindstand had dat niet.

FC Twente Vrouwen - ADO Den Haag Vrouwen 2-0

1-0 Dekker (25')
2-0 Wigger (74')

Rode kaart: Bosveld (81') (FC Twente Vrouwen)

Opstelling FC Twente Vrouwen: Van Veenenaal, Roetgering, Bakker, Worm, Munsterman, Van de Sanden, Spitse, Dekker, Heuver, Jansen, Wigger.