FC Twente Vrouwen zegeviert in oefenwedstrijd tegen FSV Gütersloh

FC Twente Vrouwen werkte vrijdagavond een oefenwedstrijd af tegen het Duitse FSV Gütersloh. De ploeg van trainer Tommy Stroot ging de rust in bij een 1-0 achterstand, maar wist deze in de tweede helft om te buigen naar een 1-2 zege.

Na een halfuur spelen kwam de thuisploeg op voorsprong, zo meldt de TC Tubantia. Diep in de tweede helft zette Sabrine Ellouzi namens FC Twente de 1-1 op het scorebord, alvorens Nina Stapelfeldt vlak voor het eind de wedstrijd in het slot gooide. Op vrijdag 1 februari speelt de ploeg haar laatste oefenwedstrijd, de tegenstander is SV Meppen.