FC Twente Vrouwen

Burgemeester roept supporters op voor huldiging: "Maken er een mooi Twents feestje van"

Burgemeester roept supporters op voor huldiging: "Maken er een mooi Twents feestje van"

FC Twente Vrouwen pakte iets meer dan een week geleden op de slotdag van de competitie de titel. De ploeg won in eigen huis met 2-0 en dat was voldoende op de negende titel uit de clubhistorie in de wacht te slepen. Na afloop was het dan ook groot feest, maar dat feest krijgt nog een staartje. Zoals beloofd door de gemeente Enschede krijgt de ploeg een huldiging. Vanmiddag is het zover.

"We zijn onmeunig trots op dit toonaangevende team van het vrouwenvoetbal, dat ook meermaals hofleverancier is van het Nederlands elftal”, vertelt burgemeester Roelof Bleker op de website van de stad Enschede. "De voetbalsters en staf van FC Twente Vrouwen presteren niet alleen al jaren op de toppen van hun kunnen, zij hebben een enorme boost gegeven aan het vrouwenvoetbal in Nederland en Europa."

Om de negende titel te vieren nodigt burgemeester Bleker de selectie van FC Twente en de supporters uit voor een feestje bij het Stadhuis. "Enschede is de bakermat van het vrouwenvoetbal. Iedereen die de FC Twente Vrouwen een warm hart toedraagt, is dinsdagmiddag 21 mei aanstaande vanaf 16.30 uur welkom bij het Stadhuis van Enschede. We maken er een mooi Twents feestje van."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties