FC Twente Vrouwen

Definitief programma: Kan FC Twente (v) opnieuw de titel pakken bij aartsrivaal Ajax?

Definitief programma: Kan FC Twente (v) opnieuw de titel pakken bij aartsrivaal Ajax?

FC Twente Vrouwen is bezig aan een tot nu toe bijna perfect seizoen. De ploeg won de Supercup, de periodetitel en staat na tien wedstrijd om de maximale score van 30 punten. Het gat met Ajax is door de 3-1 winst in de Grolsch Veste drie punten. De Tukkers hebben daarnaast een veel beter doelsaldo. FC Twente scoorde met 47 goals 9 keer vaker dan de Amsterdammers. Van Domselaar hoefde maar 2 keer te vissen, de goalie van Ajax al 7 keer.

De ploeg van Joran Pot geniet nu van de winterstop en mag na de jaarwisseling gaan proberen of ze ook de tweede seizoenshelft ongeslagen kunnen blijven. Het resterende programma van de Eredivisie Vrouwen is inmiddels bekend en de Tukkers wachten een interessant einde van de competitie.

Op de een-na-laatste speeldag, op zondag 30 april, staat de kraker Ajax-FC Twente op het programma. Als FC Twente dan minimaal één punt voorsprong heeft, dan kan het de stunt van afgelopen seizoen herhalen. Toen werden de dames kampioen bij Ajax door met 2-3 te winnen. De week erop sluit FC Twente de competitie af met de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Stand Eredivisie Vrouwen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties