FC Twente Vrouwen

DONE DEAL: Dubbelslag geslagen voor verdere professionalisering FC Twente (v)

DONE DEAL: Dubbelslag geslagen voor verdere professionalisering FC Twente (v)

FC Twente Vrouwen heeft een dubbelslag geslagen in het kader van verdere professionalisering: René Nijhuis en Tim van het Bolscher hebben een contract getekend. Nijhuis wordt assistent-trainer en individuele trainer bij de eerste selectie, Van het Bolscher wordt assistent-trainer bij het Beloftenteam van FC Twente Vrouwen.

René Nijhuis (Enschede, 18-11-1968) is hoofdtrainer geweest bij onder andere UDI, DETO, Quick’20 en BWO en heeft ook in de academie van FC Twente meerdere trainersrollen vervuld. Van 2017 tot 2020 heeft René Nijhuis eerder als assistent-trainer voor de groep gestaan bij FC Twente Vrouwen. René Roord op de officiële website van FC Twente: "Met René Nijhuis als assistent en individueel-trainer krijgen we een ervaren toevoeging aan onze staf erbij. Daar zijn we blij mee en daarmee zetten we weer eens tap naar verdere professionalisering."

Tim van het Bolscher is sinds 2022 assistent-trainer bij de beloften. Met dit contract verbindt hij zich tot de zomer van 2026 aan de club. Rene Roord: "Tim is een talentvolle trainer die al bij ons Beloftenteam betrokken is. In het kader van verdere professionalisering bij onze jeugdelftallen hebben we Tim nu ook vastgelegd. Daar zijn we heel blij mee."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties