FC Twente Vrouwen

Done deal: FC Twente en technisch manager Roord tekenen langdurige overeenkomst

Done deal: FC Twente en technisch manager Roord tekenen langdurige overeenkomst

FC Twente en René Roord hebben besloten om het doorlopende contract open te breken en te verlengen. De oud-speler van de Tukkers is al jaren de technisch manager van FC Twente Vrouwen en blijft ook de komende jaren in die rol actief voor de club. Het oude contract tot medio 2024 is verlengd tot medio 2026.

Roord is blij met de erkenning die hij krijgt van de club. "Vanaf de eerste dag dat ik als technisch manager voor FC Twente Vrouwen actief ben, heb ik me op mijn plek gevoeld. De samenwerking met de directie van de club, de staf en de speelsters is heel prettig. Daarnaast hebben we de laatste jaren veel mooie resultaten behaald."

"FC Twente Vrouwen is een van de toonaangevende teams in de Nederlandse vrouwencompetitie. Dat hebben we met zijn allen bereikt en daar mogen we best trots op zijn. Ik zie nog veel uitdagingen, bijvoorbeeld het bereiken van de poulefase van de Champions League, maar ook op het gebied van (regionale) talentontwikkeling liggen er nog veel kansen. Ik wil me daar de komende jaren graag voor blijven inzetten.”

Ook Paul van der Kraan is tevreden: “FC Twente Vrouwen heeft sinds de aanstelling van René grote stappen gemaakt. Op allerlei gebied is de vrouwenafdeling verder geprofessionaliseerd. We zijn heel blij dat René de komende jaren aan de club verbonden blijft.”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties