FC Twente Vrouwen

FC Twente gooit extra vakken open dankzij stijgende vraag Champions League-tickets

FC Twente gooit extra vakken open dankzij stijgende vraag Champions League-tickets

FC Twente Vrouwen neemt het aankomende maand in eigen huis op tegen BK Häcken in de laatste voorronde van de Women's Champions League. Het is de return van een tweeluik die gaat bepalen welke club naar de groepsfase van het grootste Europese toernooi gaat. De heenwedstrijd wordt op woensdag 11 oktober in Zweden gespeeld, op woensdag 18 oktober is de return in De Grolsch Veste.

Algemeen directeur Paul van der Kraan riep de supporters in de nieuwsbrief van vorige week op om FC Twente Vrouwen massaal te komen steunen bij de terugwedstrijd in Enschede. Een week later meldt Van der Kraan op de officiële clubwebsite dat er inmiddels al 2.000 tickets zijn verkocht. Door de stijgende vraag zijn er extra vakken geopend voor het duel tegen BK Häcken, zo laat de club weten.

Om zoveel mogelijk supporters naar het stadion te trekken, heeft FC Twente wat speciale acties bedacht. Zo kunnen seizoenkaarthouders gratis een kaart bestellen en kunnen amateurteams in de regio met korting naar de website. Klik hier voor meer informatie over de kaartverkoop.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties