FC Twente Vrouwen

FC Twente roept supporters op om massaal naar cruciaal Champions League-duel Vrouwen te komen

FC Twente roept supporters op om massaal naar cruciaal Champions League-duel Vrouwen te komen

FC Twente Vrouwen won onlangs het mini-toernooi in de eerste voorronde van de Women's Champions League. Op het terrein van Sparta Enschede werden het Oostenrijkse Sturm Graz (6-0) en het Spaanse Levante UD (2-3) verslagen. In de tweede en laatste voorronde is BK Häcken uit Zweden de tegenstander. De returnwedstrijd wordt gespeeld in De Grolsch Veste. FC Twente roept haar supporters op om massaal naar de wedstrijd te komen.

"FC Twente Vrouwen strijdt komende maand met Zweedse BK Häcken om een plaats in de groepsfase van de UEFA Women’s Champions League", schrijft algemeen directeur Paul van der Kraan in de nieuwsbrief op de officiële website van FC Twente. "Woensdag 11 oktober wacht de heenwedstrijd en woensdag 18 oktober (19.00 uur) speelt FC Twente Vrouwen de return in De Grolsch Veste. Als FC Twente Vrouwen de groepsfase bereikt, zou dat een geweldige prestatie zijn."

"Daarom hopen we dat de speelsters in De Grolsch Veste op veel steun kunnen rekenen. We roepen alle seizoenkaarthouders van FC Twente op om naar deze wedstrijd te gaan en FC Twente Vrouwen te steunen. Seizoenkaarthouders hebben gratis toegang, zij kunnen vanaf komende week online een kaart bestellen. Voor voetbalclubs in de regio wordt een speciale actie opgezet om samen met het team naar De Grolsch Veste te komen. Meer informatie volgt", besluit Van der Kraan.

De laatste twee seizoenen wist FC Twente Vrouwen zich niet te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Tweemaal was het Portugese SL Benfica te sterk voor de Tukkers. De ploeg van trainer Joran Pot zal er op gebrand zijn de poulefase nu wel te behalen. Hoe mooi zou het zijn als duizenden uitbundige supporters daarbij kunnen helpen? De wedstrijd wordt gespeeld op woensdag 18 oktober om 19:00 uur. De mannen hebben dan net een interlandperiode achter de rug en maken zich op voor het uitduel tegen Heracles Almelo. Informatie over de kaartverkoop volgt binnenkort.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties