FC Twente Vrouwen

FC Twente (v) 'niet vooruit te branden': "Ze hebben wat in dat eten gedaan"

FC Twente (v) 'niet vooruit te branden': "Ze hebben wat in dat eten gedaan"

FC Twente (V) kon afgelopen woensdag kampioen worden op bezoek bij Fortuna Sittard. Echter werd er met 2-0 verloren van de ploeg van Roger Reijners. Hiermee komt de kampioensstrijd op de laatste wedstrijd van het seizoen aan. Leon ten Voorde blikt terug op het duel tegen de ploeg uit Sittard en kijkt vooruit naar het duel tegen Telstar.

"Het ging hopeloos mis en dat voor de tweede keer. We waren massaal uitgerukt met de krant voor de negende landstitel van FC Twente, maar het kwam er niet van", begint hij bij de Warming-up. "Ik heb wat gegeten bij het Fletcher hotel dat aan het stadion zit. De ober zei dat heel veel ploegen daar komen eten en dan de wedstrijd bespreken. De vrouwen hebben dat ook gedaan en er is denk ik wat in het eten gedaan, want ze waren op de eerste tien minuten na niet vooruit te branden."

"Bij Utrecht werd het 2-2 dat kan een keer gebeuren. Ze moesten winnen van Fortuna, maar het was echt niet best. Wat het vervelende is, is dat er bij de vrouwen niet heel veel mensen op af komen. Alleen die hebben hun slechtste wedstrijd tegen BK Häcken gespeeld toen er veel mensen waren en dan werd er gisterenavond ook best veel naar gekeken en die reacties waren gewoon slecht. Dat is voor die vrouwen gewoon geen beste reclame."

Op 11 mei speelt het tegen Telstar, dan zal er gewonnen moeten worden of Ajax moet gelijk spelen of verliezen van Ado Den Hag. "Dan moet het gebeuren. Telstar komt daar hebben ze uit met 0-7 van gewonnen, dus dat moet te doen zijn. Dat is de nummer voorlaatst van de eredivisie en dat is ook de slechtste eredivisie ploeg, maar die hebben wel 0-0 tegen Ajax gespeeld", besluit Ten Voorde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties