FC Twente Vrouwen

FC Twente Vrouwen treft het Zweedse BK Häcken in laatste voorronde Champions League

FC Twente Vrouwen treft het Zweedse BK Häcken in laatste voorronde Champions League

FC Twente Vrouwen is door de overwinningen op Sturm Graz (6-0) en Levante UD (2-3) in de eerste voorronde van de Women's Champions League geplaatst voor de tweede en tevens laatste voorronde. De FC Twente Vrouwen treffen het Zweedse BK Häcken in de laatste voorronde van de Women's Champions League.

De club uit Göteborg staat momenteel op de eerste plek in de Zweedse Svenska Cupen Vrouwen. Het lijkt een gunstige loting voor de FC Twente Vrouwen, aangezien er ook gespeeld had kunnen worden tegen de finalist van vorig jaar, VFL Wolfsburg.

De heenwedstrijd in de laatste voorronde gaat gespeeld worden op dinsdag 10 of woensdag 11 oktober, de return wordt gespeeld op woensdag 18 of donderdag 19 oktober. In totaal zullen er twaalf teams bijkomen in de groepsfase. Olympique Lyonnais, FC Bayern München, Chelsea FC en regerend kampioen FC Barcelona zijn al verzekerd van een plek in poulefase.

De afgelopen twee seizoenen trof FC Twente het Portugese SL Benfica in de laatste voorronde. Tweemaal werd er verloren. Ook dit seizoen had FC Twente Vrouwen veel lastige potentiële tegenstanders. De teams waren:

  • VfL Wolfsburg (Duitsland)
  • Paris Saint-Germain (Frankrijk)
  • Real Madrid (Spanje)
  • AC Sparta Praha (Tsjechië)
  • BK Häcken (Zweden)

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties