FC Twente Vrouwen

Leegloop bij FC Twente (v): Vertrek van nog vier spelers aangekondigd

Leegloop bij FC Twente (v): Vertrek van nog vier spelers aangekondigd

FC Twente (V) speelt vanavond in de eredivisie Cup tegen PSV (V). Het kan na de landstitel en twee periodetitels de vierde prijs van het seizoen pakken. Het duel wordt afgetrapt om 19:30 op het complex van Sparta Enschede. Voor een groot aantal spelers van de ploeg van Joran Pot zal het de laatste wedstrijd zijn voor de club uit Enschede.

Eerder werd al bekend gemaakt dat de volgende spelers zullen vertrekken bij FC Twente: Caitlin Dijkstra, Wieke Kaptein, Renate Jansen, Danique Kerkdijk, Fieke Kroese en Anna-Lena Stolze. Dijkstra en Kaptein keren terug bij de club waar ze van gehuurd werden, respectievelijk VFL Wolfsburg en Chelsea.

Over de toekomst van aanvoerder Jansen is nog niets bekend. Kerkdijk zet na meer dan 140 wedstrijden in het shirt van de Tukkers een punt achter haar carrière. Op woensdag werd bekend gemaakt dat Kroese naar AZ vertrekt. Stolze maakt een transfer naar 1. FC Köln. Echter zullen er nog vier spelers weggaan.

Marisa Olislagers, Marit Auée, Leonie Doege en Annouk Boshuizen zullen ook vertrekken bij de club uit Enschede. Verdediger Olislagers verlaat de Tukkers na vier seizoenen. Auée speelde twee seizoen bij FC Twente. Keeper Doege maakte begin dit seizoen de overstap naar de Tukkers en zal net zoals middenvelder Boshuizen na één seizoen vertrekken bij de club uit Enschede. De toekomst is nog onzeker van deze spelers. Na afloop van het duel tegen PSV zal er afscheid worden genomen van het viertal.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties