FC Twente Vrouwen

Ongeslagen FC Twente (v) speelt bekerkraker tegen aartsrivaal Ajax

Ongeslagen FC Twente (v) speelt bekerkraker tegen aartsrivaal Ajax

Aanstaande zondag staat voor FC Twente Vrouwen de kraker tegen Ajax op het programma. De inzet is een plek in de kwartfinale van de KNVB Beker. De wedstrijd wordt gespeeld op Sportcampus Diekman en wordt afgetrapt om 13:15 uur. Hoofdtrainer Joran Pot blikt vooruit op de wedstrijd tegen de aartsrivaal.

"In de beker draait het steeds om één wedstrijd. Dat is natuurlijk heel leuk. Ik ben met PEC Zwolle al een keer in de finale gekomen, toen ook tegen Ajax. Die hebben we toen verloren in de blessuretijd. Erg jammer, maar het was een mooie ervaring."

FC Twente trof Ajax dit seizoen al twee keer eerder en twee keer werd er gewonnen. Eén keer in de Super Cup en één keer in de competitie. "Het is nu zaak om onze goede vorm van de afgelopen weken door te zetten, vooral na een interlandperiode. We kunnen ook maar twee dagen met de volledige selectie trainen, maar we vliegen deze wedstrijd aan zoals alle andere."

"Het verschil is natuurlijk dat dit een bekerwedstrijd is. Het extraatje is dat er scenario’s zijn dat een wedstrijd anders loopt dan een competitiewedstrijd. Maar wij hebben maar invloed op één aspect en dat is ons eigen spel, wat we zelf leveren en hoe we presteren."

De bekerwedstrijd FC Twente - Ajax is zondag live te zien op de NOS. Bezitters van een FC Twente Vrouwen seizoenskaart kunnen gratis naar de wedstrijd. Voor tickets, klik hier.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties