FC Twente Vrouwen

Op deze tv-zender kijk je vanavond gratis het kampioensduel van FC Twente (v)

Op deze tv-zender kijk je vanavond gratis het kampioensduel van FC Twente (v)

Voor FC Twente Vrouwen kan woensdag 1 mei een speciale dag worden. De ploeg kan vanavond kampioen worden en hiermee de negende landstitel in de clubgeschiedenis in de wacht slepen. Met nog twee wedstrijden te spelen hebben de Tukkers een voorsprong van vijf punten op aartsrivaal Ajax. De ploeg van Joran Pot gaat vanavond op bezoek bij Fortuna Sittard, de nummer vier van de ranglijst die tevens de topscorer van de Vrouwen Eredivisie in huis heeft.

Voor de supporters die niet af kunnen reizen naar Sittard, is de wedstrijd vanavond live te zien op TV. Het is ESPN dat verslag doet via het open kanaal ESPN 1. De aftrap van de wedstrijd is om 18:45 uur. De voorbeschouwing begint een half uur eerder om 18:45 uur. FC Twente is bij een overwinning verzekerd van de titel. Bij verlies of een gelijkspel is de ploeg afhankelijk van de uitslag van de wedstrijd Ajax - PSV. Alle duels beginnen vanavond om 18:45 uur.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties