FC Twente Vrouwen

OPSTELLING: Oranjevrouwen treden in kolkende Veste aan tegen Engeland

OPSTELLING: Oranjevrouwen treden in kolkende Veste aan tegen Engeland

Het Nederlands vrouwenelftal speelt donderdagavond de halve finale van het EK tegen Engeland. De Oranjeleeuwinnen spelen in een volledig uitverkochte Grolsch Veste, waar om 20.45 uur afgetrapt wordt. Bij winst speelt Nederland de finale in de Grolsch Veste tegen de winnaar van de wedstrijd tussen Oostenrijk en Denemarken.

Bondscoach Sarina Wiegman beschikt tegen Engeland over een fitte selectie. De bondscoach heeft twee FC Twente-speelsters in de basisopstelling geplaatst, Kika van Es achterin in het centrum en Sherida Spitse als linkermiddenveldster. Sari van Veenendaal, Stefanie van der Gragt, Shanice van de Sanden en Anouk Dekker zijn eveneens in de basiself opgenomen. Zij hebben alle vier een verleden bij de club uit Enschede.

Opstelling Oranjevrouwen: Van Veenendaal; Van Lunteren, Dekker, Van der Gragt, Van Es; Groenen, Van de Donk, Spitse; Van de Sanden, Miedema, Martens.

[google]

FC Twente Topcoach 2017-2018. Doe mee en WIN!!

De inschrijving van onze speciale ‘FC Twente Topcoach Competitie’ is weer van start gegaan! Stel met een budget van 49 miljoen euro jouw ideale selectie samen en laat zien dat jij de enige echte topcoach bent.

Win mooie prijzen
Net als de afgelopen jaren hebben we weer meerdere prijzen te verdelen waaronder kaartjes voor een wedstrijd naar keuze, FC Twente shirts en meer! KLIK HIER en doe gratis mee.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties