FC Twente Vrouwen

Persoonlijk drama voor clubtopscorer Rijsbergen

Persoonlijk drama voor clubtopscorer Rijsbergen

Liz Rijsbergen heeft slecht nieuw gekregen. De topscorer van FC Twente Vrouwen viel afgelopen weekend uit in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht. Onderzoek heeft uitgewezen dat de aanvaller een zware knieblessure heeft opgelopen en hierdoor lange tijd niet inzetbaar zal zijn. De verwachting is dat ze een kruisband heeft gescheurd. In dat geval zal ze dit kalenderjaar niet meer in actie komen.

Rijsbergen kwam afgelopen zomer over van ADO Den Haag en bewees dit seizoen haar meerwaarde voor de Tukkers door 10 keer doel te treffen. Ook nam FC Twente Jaimy Ravensbergen over van ADO Den Haag, maar die kwam binnen met een zware knieblessure. Ze zit inmiddels weer bij de selectie, maar wacht nog altijd op jaar debuut.

Dat ze het scoren nog niet is verleerd liet ze onlangs zien bij de beloften. In de thuiswedstrijd tegen Feyenoord scoorde ze drie meer en gaf ze ook nog een assist. Ze is dus weer fit en door de blessure van Rijsbergen kan ze mogelijk in de eerstvolgende wedstrijd haar officiële debuut maken voor FC Twente.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties