FC Twente Vrouwen

Ravensbergen: "FC Twente liet écht merken dat ze mij wilden hebben"

Ravensbergen: "FC Twente liet écht merken dat ze mij wilden hebben"

Jaimy Ravensbergen maakt komende zomer de overstap van ADO Den Haag naar FC Twente. De aanvaller heeft een contract getekend voor twee seizoen bij de regerend kampioen en de huidige koploper van de eredivisie. De beslissing om te tekenen bij FC Twente was geen lastige. "FC Twente is de beste op het gebied van vrouwenvoetbal. Als zij je dan willen hebben, dan moet je dat gewoon doen."

Volgens de verhalen is FC Twente ver gegaan om Ravensbergen vast te leggen. Dit wordt bevestigd door de speler zelf. "Dat klopt, ze wilden me echt hebben en de onderhandelingen gingen best wel snel", vertelt ze in gesprek met Haaglanden Voetbal. "Tijdens de gesprekken gaf FC Twente mij ook een goed en warm gevoel. In dat opzicht lijkt FC Twente wel op ADO Den Haag. Daarom weet ik ook dat ik de juiste keuze heb gemaakt."

"Ik heb naar de club gekeken en FC Twente had verregaande interesse in mij. Als ik kijk naar mijn manier van voetballen, dan denk ik dat ik gewoon bij FC Twente pas. Ze lieten echt merken dat ze mij wilden hebben. Het is komende zomer ook een mooi moment, want dan ben ik ook klaar met mijn studie aan de Pabo. Nu moest ik het gaan doen en ik kijk wel hoe het de komende twee jaar verder gaat verlopen."

Zie je FC Twente als springplank richting een buitenlandse club? "Dat besef ik nog niet helemaal, omdat ik als klein meisje bij DoCoS in Leiden ben begonnen met mijn vader als trainer. Daar was ik lekker aan het voetballen. Nadat ik de overstap naar ADO Den Haag maakte, was mijn vader er ineens niet meer bij betrokken, maar ik vind het voetballen zo leuk. Ik heb altijd gezegd: ik zie wel waar ik kom. Dat is de komende twee seizoenen bij FC Twente en ik zie wel hoe dat gaat lopen. Ik moet nog niet denken aan het buitenland. Ik vind Enschede al ver van de Randstad liggen."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties