FC Twente Vrouwen

Ravensbergen schiet Feyenoord aan gort en lijkt klaar voor slotfase titelstrijd

Ravensbergen schiet Feyenoord aan gort en lijkt klaar voor slotfase titelstrijd

Jaimy Ravensbergen werd afgelopen seizoen vastgelegd als de beoogde opvolger van topscorer Fenna Kalma. Niet lang nadat ze haar handtekening zette bij FC Twente sloeg het noodlot toe en scheurde als speler van ADO Den Haag ze haar kruisband. Na een lang herstel is ze bijna weer op niveau en mocht ze afgelopen zaterdag minuten maken bij de beloften van FC Twente Vrouwen. Het werd op meerdere fronten een fantastische middag.

De Tukkers wonnen de wedstrijd met maar liefst 6-1 van de bezoekers uit Rotterdam-Zuid. Jaimy Ravensbergen ontpopte zich tot de ware uitblinker van de wedstrijd. De aanvaller scoorde een hattrick en gaf daarnaast ook nog een assist. Hopelijk kan ze het binnenkort ook laten zien in het eerste dat volop in de race is om het kampioenschap. De Tukkers hebben met nog drie wedstrijden te spelen een voorsprong van zeven punten op aartsrivaal Ajax.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties