FC Twente Vrouwen

Seizoen FC Twente Vrouwen-speelster Van Dooren vroegtijdig beëindigd

Seizoen FC Twente Vrouwen-speelster Van Dooren vroegtijdig beëindigd

FC Twente Vrouwen neemt het zondag om 12:15 uur in De Grolsch Veste op tegen titelconcurrent Ajax. Dit zal het helaas moeten doen zonder middenveldster Kayleigh van Dooren. Van Dooren komt vanwege een knieblessure dit seizoen niet meer in actie. Ze liep de zware blessure op tijdens het duel tegen Excelsior.

Vorige week zondag speelde FC Twente op Sportpark Het Diekman de thuiswedstrijd tegen Excelsior. Deze werd met 9-0 gewonnen. Van Dooren maakte na iets minder dan een uur spelen de 4-0, maar moest tien minuten later naar de kant. Nader onderzoek heeft afgelopen week uitgewezen dat de speelster dit seizoen niet meer in actie zal komen.

Heel erg zonde, vooral met zo'n belangrijke wedstrijd voor de boeg. FC Twente Vrouwen ontvangt zondag om 12:15 uur namelijk Ajax. Tickets voor de wedstrijd zijn nog altijd verkrijgbaar. Een toegangskaartje kost slechts vijf euro. Voor jeugd t/m 16 kost een ticket zelfs maar twee euro. Kom onze vrouwen steunen in deze belangrijke topper tussen de nummers één en twee van Nederland!
Bestel hier je tickets.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties