FC Twente Vrouwen

Spelers opvallend gelaten na misgrijpen titel: "Ben niet superchagrijnig"

Spelers opvallend gelaten na misgrijpen titel: "Ben niet superchagrijnig"

FC Twente Vrouwen heeft zondag verzuimd om de titel te pakken. De ploeg van Joran Pot moest winnen op bezoek bij FC Utrecht om de schaal omhoog te kunnen houden. Vlak voor tijd stond FC Twente nog met 2-1 achter, maar scoorde in de laatste minuut de gelijkmaker. De Tukkers gingen vol op jacht naar de 2-3, maar die viel niet. Toch waren de reacties na afloop gelaten. De ploeg heeft het met nog twee wedstrijden te gaan nog altijd in eigen hand.

"We hadden het graag vandaag gedaan, maar ik denk dat we nog blij mogen zijn met één punt. Dat is jammer, maar we zijn er niet minder om getreurd. Het gebeurt toch wel. 1 mei een nieuwe kans", aldus routinier Renate Jansen tegenover ESPN. Olislagers sloot zich hierbij aan. "Ik ben niet blij, maar ook niet superchagrijnig. Ik blijf ervan overtuigd dat we kampioen worden. Het was heel mooi geweest als we dat vandaag hadden kunnen doen, maar dat heeft niet zo mogen zijn.”

FC Twente-trainer Joran Pot zag dat zijn ploeg niet goed was tegen FC Utrecht. Toch voorziet hij ook geen enkel probleem als het gaat om het pakken van de titel. "We staan niet voor niks waar we staan. Daar kunnen we op vertrouwen. Niet alleen vandaag, maar ook voor de resterende wedstrijden. Bij mij is er geen enkele twijfel dat we kampioen worden."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties