FC Twente Vrouwen

Update: Kwalificatietoernooi Women's Champions League komt opnieuw naar Enschede

Update: Kwalificatietoernooi Women's Champions League komt opnieuw naar Enschede

In de eerste voorronde van de Women’s Champions League speelt FC Twente Vrouwen begin september een kwalificatietoernooi. De tegenstanders van FC Twente zijn bekendgemaakt. FC Twente Vrouwen is bij de loting ingedeeld met Valur (IJsland), Cardiff City (Wales) en ZFK Ljuboten (Noord-Macedonië).

De halve finale wordt op woensdag 4 september gespeeld. Dan treft FC Twente Vrouwen het Welshe Cardiff City. Op zaterdag 7 september treft de winnaar in de finale de winnaar van het duel tussen Valur en ZFK Ljuboten.

De locatie van het kwalificatietoernooi wordt binnenkort bekend. Vorig jaar werd het voorrondetoernooi afgewerkt in Enschede. Toen kwam FC Twente langs Sturm Graz en Levante om zich te plaatsen voor de tweede voorronde, waarin BK Häcken over twee wedstrijden te sterk bleek. Een plek in die laatste ronde voor de groepsfase staat ook nu op het spel.

Update: Net als vorig jaar vindt de kwalificatieronde van FC Twente plaats in Enschede. Begin september komen Cardiff City, Valur en ZFK Ljuboten naar Twente om te strijden voor een plek in de tweede en tevens laatste voorronde.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties