Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘FC Twente wil af van Oosterwijk en Trajkovski en plaatst beide spelers op de transferlijst’

‘FC Twente wil af van Oosterwijk en Trajkovski en plaatst beide spelers op de transferlijst’

FC Twente heeft Jari Oosterwijk en Dejan Trajkovski laten weten dat ze op zoek mogen naar een nieuwe club. Beide spelers hoeven onder Verbeek niet te rekenen op een plek bij de eerste selectie en spelen hun wedstrijden bij Jong FC Twente. Het nieuws is afkomstig van het doorgaans goed geïnformeerde forumlid Tys van FC Twente Online.

Opmerkelijk is dat beide spelers dit jaar nog een nieuw contract tekenden bij FC Twente. Oosterwijk tekende eind januari van dit jaar een contract tot medio 2020. Enkele dagen daarvoor zette ook Trajkovski zijn handtekening onder een definitieve verbintenis. De Sloveen werd medio 2016 op huurbasis naar Enschede gehaald en verdiende iets meer dan een half jaar later een contract tot medio 2019.

Mochten beide spelers een nieuwe club vinden dan is heeft Verbeek weer wat ruimte om te besteden aan een eventuele nieuwe speler. De oefenmeester gaf vorige week aan dat er waarschijnlijk niets bij gaat komen en dat hij zijn selectie aan wil gaan vullen met een aantal spelers van Jong FC Twente en/of FC Twente onder 19. Toch sloot hij de kans op versterkingen niet helemaal uit.

“Wij blijven scherp op ontwikkelen en als we iemand kunnen halen, dan zullen we het niet laten. Maar we vinden dat je een speler niet alleen voor nu moet halen, maar ook meteen voor volgend seizoen en het seizoen erop. En niet iemand voor zes maanden”, aldus Verbeek in gesprek met Ten Voorde van de Tubantia.

Had Oosterwijk of Trajkovski nog een kans verdiend?


Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op