Twente Insite

FC Twente Nieuws

‘FC Twente wil publiekslieveling Heracles naar Enschede halen’

‘FC Twente wil publiekslieveling Heracles naar Enschede halen’

De voorbereiding is inmiddels ook voor FC Twente begonnen. Echter is de selectie nog verre van rond. Deze zomer kwamen tot nu toe Wout Brama, Ulrich Bapoh, Tim Hölscher en Matthew Smith. Daar komen deze week meer namen bij, volgens Twentesport.

De verwachting is dat de komst van Rens van Eijden deze week beklonken wordt. Ook de komst van Xandro Schenk is aanstaande en ook willen de Tukkers een aanvaller van naar verluid Sevilla huren. Voormalig Heraclied Mike te Wierik wordt ook aan FC Twente gelinkt, een opmerkelijke naam.

Te Wierik gaf vorig jaar nog in de TC Tubantia het volgende aan: “Daarom wil ik ook zeker terug naar Heracles, over een jaar of misschien wel drie. Maakt me niet uit. Ik wil terug, dat weet ik zeker.” Tevens is Te Wierik basisspeler bij FC Groningen en heeft hij bij de Trots van het Noorden nog een contract tot medio 2020.

Sluit je aan bij Pure Energie en krijg een FC Twente shirt kado!
Onze hoofdsponsor Pure Energie heeft een mega actie voor alle supporters van FC Twente. Nieuwe klanten krijgen een gratis FC Twente shirt én een kadobon t.w.v. maximaal €200 euro! Klik op de onderstaande banner voor meer informatie!

Foto: Pro Shots

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op