FC Twente wint eenvoudig van HSC '21

FC Twente heeft vanavond de ingelaste oefenwedstrijd tegen zondag Topklasser HSC '21 winnend afgesloten. Op het trainingscomplex wist de mix van spelers van het eerste elftal en Jong FC Twente te winnen met 5-0.

Bij rust stond er 2-0 op het scorebord. In de 19e minuut opende Eghan de score welke in de slotminuut van de eerste helft werd verdubbeld door Rick Hemmink.

Na rust liep FC Twente snel verder uit. Binnen twintig minuten stond het 5-0 door doelpunten van Jesus Corona en 2x Djordjevic. De 5-0 werd uiteindelijk ook de einduitslag.

Startopstelling FC Twente: Bednarek, Breukers, Röseler, Wisgerhof, Engberink, Yahaya, Eghan, Hemmink, Corona, Børven, Djordjevic

Scoreverloop: 19. Eghan, 45. Hemmink, 54. Jesus Corona, 58. Djordjevic, 63. Djordjevic