FC Twente wint ingelaste oefenwedstrijd niet

René Hake heeft zijn eerste wedstrijd als trainer van FC Twente niet om weten te zetten in een overwinning. Vanmiddag speelde FC Twente achter gesloten deuren tegen Jupiler League club Sparta Rotterdam. De eindstand werd 1-1 na een snelle voorsprong van FC Twente. Ede scoorde in de 4e minuut zijn eerste doelpunt in dienst van de Tukkers. In de 67e minuut kwam Sparta langszij door een doelpunt van MacDonald.

Opstelling FC Twente 1e helft: Marsman, Uvini, Bijen, Katsikas, Schmidt, Van der Heyden, Mokotjo, Eghan, Hölscher, Olaitan, Ede.

Opstelling FC Twente 2e helft: Plattel, Landwehr, Uvini, Bijen, Schmidt, van der Heyden, Hölscher, Eghan, Cabral, Oosterwijk, Da Cruz.