Nieuws

FC Twente-WKE vr. 2011-2012

FC Twente-WKE vr. 2011-2012

De laatste oefenwedstrijd in voorbereiding op het voetbalseizoen 2011-2012 wordt gespeeld tegen WKE uit Emmen. WKE promoveerde afgelopen seizoen naar de Topklasse.

WKE speelde in hun voorbereiding dinsdag 19 juli zeer verdienstelijk tegen eerstedivisionist Emmen. Ze verloren slechts met 2-1.

Deze wedstrijd is op het laatst ingelast om spelers die niet of nauwelijks in actie zijn gekomen extra spelritme op te laten doen. Zo kwamen Marc Janko, Bryan Ruiz en Denny Landzaat de laatste wedstrijden om diverse redenen niet of nauwelijks in actie voor FC Twente. FC Twente hoopt zo dat alle spelers klaar zijn voor de 1e wedstrijd in de voorronde Champions League tegen FC Vaslui uit Roemenië op dinsdag 26 juli.

Denny Landzaat speelde niet door een scheenbeenblessure. Hij zal de tweeluik met FC Vaslui ook niet spelen en ook de strijd om de JC-schaal is voor hem in gevaar.

Het duel werd gespeeld op het complex van ATC´65 in Hengelo. Een grote meningte is op deze wedstrijd afgekomen. Zij konden o.a. zien dat dat Tiendalli in het centrum van de verdediging werd geprobeerd, zoals Adriaanse al aankondigde

Opstelling FC Twente

Boschker; Tiendalli, Bengtsson, Bouma, Buysse; Vujicevic, Vogelsang, Rendla; Ruiz, Janko en John
Wissels:
15´Dario Vujicevic is zojuist gewisseld. Thilo Leugers vervangt de geblesseerde Vujicevic.
30´Bryan Ruiz geblesseerd gewisseld (wees maar de hamstring). Ninos Gouriye komt erin.
41´Ola John (na 2x geblesseerd op de grond te hebben gelegen) vervangen door Bernhard Parker
46´Thesker en Röseler voor Buysse en Bouma
60´Janko verlaat trekkebenend het veld. Stockentree is zijn vervanger.
De blessure van Ruiz lijkt mee te vallen. Geen hamstring, geen knie. Heeft tik gehad van keeper aldus de berichten op twitter.

scoreverloop

5´1-0 Ruiz
9´2-0 Janko
18´3-0 Rendla
41´4-0 Gouriye
59´5-0 Rendla

Toeschouwers: ± 3.000
Scheidsrechter: Bas Nijhuis

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties