Twente Insite

FC Twente Nieuws

Felle kritiek op RvC : Die hebben alles goed gevonden waardoor het nu één grote puinhoop is

Felle kritiek op RvC : Die hebben alles goed gevonden waardoor het nu één grote puinhoop is

Leon ten Voorde en Fardau Wagenaar uitten felle kritiek op de Raad van Commissarissen van FC Twente. Volgens de journalisten van de TC Tubantia heeft niemand binnen de RvC affiniteit met het voetbalbedrijf en wordt er alleen maar toegekeken vanaf de zijlijn.

“Het raakt me echt”, zo laat Wagenaar weten. “Jij zegt dat de RvC en iedereen bij FC Twente, ze staan erbij, kijken ernaar, doen niks en laten het gebeuren. Het herinnerde me aan oude tijden toen er ook veel dingen fout gingen en niemand er wat aan deed of kon doen. Je kunt het volgens mij als blauwdruk op meerdere clubs leggen. Volgens mij moet elke club waken dat zoiets gebeurt in de organisatie, maar wie gaat het voortouw nemen? Wie gaat er wat doen?”

“Tot dusver gewoon niemand”, weet Ten Voorde. “En ze hebben het zo ver laten komen dat het nu één grote puinhoop is. het is niet alleen het eerste elftal. Ook daaronder gaat er heel veel mis bij FC Twente.” Wagenaar: “Vroeger was het een egokwestie, allemaal egootjes met de borstjes vooruit, maar nu is de RvC onzichtbaar.”

Ten Voorde: “Die hebben alles goed gevonden omdat ze namelijk geen feeling hebben met het voetbalbedrijf. Besturen op afstand kan soms heel goed zijn, maar de afstand is nu zo groot. Ik ken niemand van de RvC. En als je een keer iemand wil interviewen doen ze het liever niet voor de wedstrijd tegen Sparta. Dat zegt al heel veel”, besluit Ten Voorde bezorgd.

5
Reageer op dit artikel

avatar
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
JosJohanvosje3Joop nordkampLuk Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Abonneren op
vosje3
Gast

Is ten voorde ook niet zo,n haantjes figuur met de borst.vooruit.Doe er zelf wat aan…

Joop nordkamp
Gast
Joop nordkamp

Ik zou ook geen interview geven aan ten voorde

Luk
Gast
Luk

Haal munsterman weer terug

Johan
Gast
Johan

Voel is aan je voorhoofd… ?

Jos
Gast
Jos

Munsterman back !