Fer scoort eerste doelpunt voor winnend QPR

Leroy Fer heeft vanmiddag zijn eerste doelpunt gescoord voor Queens Park Rangers. De voormalige middenvelder van FC Twente nam tegen Leicester City vlak voor rust de 2-1 voor zijn rekening. De middenvelder kon vanuit de rebound van dichtbij inschieten.

[google]De wedstrijd begon niet goed voor de thuisploeg. Esteban Cambiasso wist al in de vierde minuut Leicester op een 0-1 voorsprong te zetten. QPR werd in het zadel geholpen door Wes Morgan van Leicester, die in de 37e minuut zijn eigen doelman passeerde. Een paar minuten later wist Fer zijn eerste doelpunt te scoren.

Halverwege de tweede helft wist Jeffrey Schlupp de stand weer in evenwicht te brengen. Weer een paar minuten later scoorde Charlie Austin de 3-2, wat ook de eindstand was. Door de overwinning verlaat QPR de laatste plaats in de Premier League, die is nu in handen van Leicester City.