Feyenoord en Vitesse morsen punten in titelstrijd

Feyenoord en Vitesse hebben beide twee punten verloren in de titelstrijd. Vanavond stonden beide partijen rechtstreeks tegenover elkaar in de Kuip en speelden met 1-1 gelijk.

[google]Vlak voor rust was het de thuisploeg dat op voorsprong kwam door wederom een treffer van clubtopscorer Pelle.

Na rust was het Vitesse dat in de 57e minuut de gelijkmaker scoorde. Het doelpunt kwam op naam van aanvoerder Kashia die terugkeerde na een schorsing. De 1-1 was tevens de eindstand.

Het gelijke spel is gunstig voor FC Twente. De Tukkers hebben twee wedstrijden minder gespeeld en staan nog altijd voor Feyenoord en op 'slechts' vijf punten van Vitesse. Zondag zien we of FC Twente kan profiteren van het gelijke spel van de twee concurrenten.