Nieuws

Feyenoord - FC Twente 0-0 2012-2013

Feyenoord - FC Twente 0-0 2012-2013

FC Twente heeft zondag een punt overgehouden aan het duel bij Feyenoord. In De Kuip kwamen beide ploegen niet tot scoren.

De thuisploeg begon beter aan de eerste helft en dat leverde na een kwartier een echte kans op. Dat was direct een hele grote, maar Mihaylov wist de inzet van Immers op de lijn te keren. Twente ging iets beter voetballen, maar creëerde te weinig. Feyenoord deed dat kort voor rust nog wel een keer, maar Vilhena schoot van dichtbij naast.


Na rust duurde het even voordat er kansen werden gecreëerd, maar dit keer was de eerste wel voor Twente. Tadic schoot hard op doelman Mulder en in de rebound prikte Brama naast. Even later schoot ook Fer net naast het doel van zijn oude club. Tien minuten voor het einde was hij opnieuw dichtbij, Clasie kopte zijn inzet vanuit een hoekschop echter van de lijn. Aan de andere kant probeerde Vormer het nog van afstand, maar Mihaylov kon vangen. Fer was er in de blessuretijd nog dicht bij, maar prikte opnieuw net naast.

Door het gelijkspel zakt Twente naar plek twee in de stand van de eredivisie. De ploeg heeft nu 42 punten, dat is één minder dan PSV en twee meer dan nummer drie Ajax.

RTV OOST
Feyenoord - FC Twente 0-0

Arbiter: Vink
Geel: Clasie, Rosales, Douglas, Immers, Vilhena, Fer

Feyenoord: Mulder, Janmaat, De Vrij, Mathijsen, Martins Indi, Clasie, Immers (Vormer/75), Vilhena, Achahbar, Pellé, Boëtius (Fernandez/81).

FC Twente: Mihaylov, Rosales, Douglas, Bengtsson, Schilder, Janssen (Gutiérrez/66), Brama, Fer, Tadic, Castaignos (Bulykin/90+2), Chadli.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties