Nieuws

Fikse domper: Borven speelt niet meer in 2015

Fikse domper: Borven speelt niet meer in 2015

Torgeir Borven werd 29 april jongstleden geopereerd aan zijn heup. De spits had al langere tijd van zijn heup, maar besloot pas vlak voor het eind van het seizoen de knoop definitief door te hakken. De verwachting was dat de spits vier maanden uit de roulatie zou zijn, maar volgens de spits gaat het herstel veel langer duren. "Ik heb mezelf erop voorbereid dat ik dit jaar niet meer speel", zo zegt Borven in de Noorse media. In het ergste geval is Borven twaalf maanden uit de roulatie.

Een flinke domper voor de spits als ook voor FC Twente. Borven is de beoogde opvolger van Luc Castaignos die op het punt staat de club te verlaten. Opmerkelijk is dat Borven al voor zijn transfer naar FC Twente op de hoogte was dat hij binnen 18 maanden zou moeten worden geopereerd. "Ik ging naar een specialist in Londen voordat ik mijn contract tekende bij FC Twente. Toen werd mij verteld dat de operatie binnen anderhalf jaar uitgevoerd moest worden. Nu was dus de laatste kans.[google]

Nu hij minimaal de eerste seizoenshelft moet missen lijkt de club op zoek te moeten naar een extra spits. FC Twente heeft nog wel Jari Oosterwijk achter de hand, maar hij nog maar enkele minuten Eredivisie ervaring.

Een naam die wordt gelinkt aan FC Twente is Jurgen Locadia van PSV. De spits is door de komst van Luuk de Jong verwezen naar de bank, en als hij in mag vallen is dat vaak als buitenspeler. De spits zelf is hier niet blij mee en heeft aangegeven in deze rol niet bij de club te willen blijven.
[ligatus]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties