Filip Bednarek debuteert voor Jong Polen

Filip Bednarek heeft vanavond zijn basisdebuut gemaakt voor Jong Polen. De doelman van FC Twente mocht het doel verdedigen in de thuiswedstrijd tegen Jong Bosnië en Herzegovina. De oefenwedstrijd werd gespeeld in het Józef Piłsudski Stadion, normaliter de thuisbasis van Cracovia Kraków.

[google]Jong Polen wist de wedstrijd uiteindelijk te winnen met 1-0. Het enige doelpunt viel in de eerste minuut na rust en kwam van de voet van Janicki. De 21-jarige Bednarek stond de gehele wedstrijd onder de lat en wist zijn doel schoon te houden.

Het afgelopen seizoen kwam Bednarek vijftien keer uit voor Jong FC Twente. Daarnaast zat hij diverse malen op de bank bij het eerste van FC Twente wegens blessures van Stevens en Boschker. Tot een officieel debuut in het eerste van FC Twente kwam het vooralsnog niet.

WK Poule Twente Insite - Doe gratis mee!

Voor het WK 2014 in Brazilië heeft Twente Insite een eigen WK Poule georganiseerd. Denk jij dé voetbalkenner te zijn? Bij deze de kans op eeuwige roem! Klik hier om direct mee te doen. Iedereen veel succes gewenst!