Finalewedstrijd FC Twente - Benfica (v) live uitgezonden op RTV Oost

FC Twente Vrouwen speelde donderdagavond de halve finale van het kwalificatietoernooi in aanloop naar de Champions League. Op Sportcampus Diekman wonnen de speelsters met maar liefst 13-0 van Agarista CSF, de kampioen van Moldavië.

Aan de kant van FC Twente was Fenna Kalma de absolute uitblinker. De spits wist maar liefst zeven doelpunten te maken. Eerder op de middag was het de beurt aan Benfica en Hajvalia in de halve finale. Benfica wist te overtuigen en won met maar liefst 9-0 van Hajvalia.

Zondagavond staan FC Twente en Benfica op Sportcampus Diekman tegenover elkaar. De wedstrijd wordt live uitgezonden op RTV Oost. Dit affiche stond een seizoen eerder ook al op het programma. Destijds werd het, ook op Sportcampus Diekman, 4-0 voor Benfica, dat zich daarmee plaatste voor de Champions league.