FC Twente en AZ spelen vanavond in de Grolsch Veste met als inzet de kwartfinale van de KNVB-beker. Op het moment van schrijven is het rust en zijn beide teams gaan rusten met een 0-0 tussenstand. Een gelukje voor FC Twente want de Tukkers zagen een doelpunt van AZ onterecht afgekeurd worden.

In de 42e minuut leek Karlsson de 1-0 te scoren namens AZ, maar de grensrechter stak zijn vlag in de lucht wegens buitenspel. Omdat er geen VAR aanwezig is bij de wedstrijd, bleef deze beslissing staan.

ESPN-commentator Vincent Schildkamp bekeek in de rust de beelden van FC Twente Media waarop te zien was dat het doelpunt onterecht was afgekeurd. FC Twente moet flink aan de bak in de tweede helft, want in de eerste helft heeft het niets laten zien. De ploeg schoot geen enkele keer op doel en AZ had 76 procent balbezit.