Connect with us

Eerste elftal

Foto: Standbeeld Boschker afgeplakt met vuilniszakken en ducttape

Published

on

Sander Boschker was dinsdagavond één van de sprekers tijdens het gesprek tussen een delegatie van de supporters en de technische staf. Hij deed hierbij enkele uitspraken die bij de supporters in het verkeerde keelgat schoten.

Hij vergeleek zijn eigen situatie in het seizoen 2010-2011 met die van Brama. Toen moest hij zijn plek afstaan aan Mihaylov en plaatsnemen op de bank. Volgens Boschker werd hij toen ook niet toegezongen. Echter zijn beide situaties totaal niet met elkaar te vergelijken.

Ook gaf Boschker aan dat Wout voor wrijving zorgt binnen de spelersgroep en dat de middenvelder denkt dat hij de man is. Dat zijn naam vervolgens wordt gescandeerd in de stadions vindt Boschker niet handig. "Als jullie elke keer zo zingen, dan gaat hij dat nog meer geloven. Hij vindt dat hij moet spelen en dan is Wout heel cynisch."

Als reactie op zijn uitspraken werd vanochtend het standbeeld van Boschker afgeplakt met vuilniszakken. In het stadion werd een spandoek opgehangen met de tekst: Tijd voor de grote schoonmaak."

9 Comments

9 Comments

 1. Fred

  13 februari 2020 at 17:52

  Hé Boschker jij moet je bemoeien met de keepers en niet met de spelers daar zijn andere mensen voor eerst was Brama je grote vriend en nu trap je hem zo de grond in ik heb er maar een woord voor Sander Boschker je bent een hypocriet een eikel en een grote Jan ………

 2. Harry

  12 februari 2020 at 19:02

  De middenvelders krijgen steeds het verwijt dat ze alleen achteruit voetballen.
  Maar als de trainer geen mensen opstelt aan wie je de bal in de voorhoede kwijt kunt wordt het wel lastig.
  Aitor, volgens mij een buitenspeler, vervangen door een middenvelder en drie buitenspelers op de bank houden lijkt me met mijn beperkte voetbalverstand niet echt logisch.
  Maar ja , wie ben ik?
  Gewoon een supporter.

 3. Tukje

  12 februari 2020 at 14:56

  Het is allemaal erg triest wat er met onze club gebeurt. Ik weet nog dat er werd gezegd dat er vanaf “nu” altijd op, eerlijk en transparant gecommuniceerd zou gaan worden… Grootste bullshit ooit blijkt achteraf. Wat mij betreft gaan we weer reorganiseren.

  Ik vind overigens hoe we nu met Boschker om gaan wel super triest. Alle clubiconen worden de afgelopen jaren afgemaakt bij Twente. Is het niet door de directie of staf, dan zorgen de supporters er wel voor.
  Ik snap dat Boschker een onnozele slapjanus is, en als hij weg gaat als trainer zou dat natuurlijk meer dan terecht zijn. Maar hij is hoe dan ook een clubicoon. Voor als je het even vergeten bent: Anders had dat standbeeld er niet gestaan. Hoe er nu over hem wordt geschreven is kortzichtig. Deze man doet ook wat hij denkt dat goed is, het is misschien voor ons onbegrijpelijk en achterlijk (vind ik ook) maar daarom hoeven we hem nog niet zo kapot te maken.
  Ik snap daarom ook wel dat een Fred Rutten helemaal geen zin heeft om trainer bij Twente te worden. Iedereen wordt de laatste jaren kapot gemaakt, daar zou ik ook geen trek in hebben.
  En over het feit dat Boschker niet werd toegezongen, het is misschien triest dat hij het nu naar voren brengt, maar hij is ook maar mens. Onterecht of niet, het is wel sneu dat hij zich toen niet gesteund voelde door de supporters, ondanks zijn staat van dienst. Hij had het alleen niet in deze context moeten noemen, super onhandig want t slaat nergens op. Maar dat zou hij zich achteraf ook wel dondersgoed realiseren.

  • Tukkerpower

   12 februari 2020 at 15:25

   Geen enkel begrip of sympathie voor “meneer” Boschker. Brama is een oud ploeggenoot. Als je problemen hebt met Brama dan vertel je hem dat persoonlijk en je brengt dat niet naar buiten tijdens een gesprek met boze supporters. Brama heeft zich naar buiten toe keurig opgestelt en geen vuile was in de media opgehangen. Boschker heeft het verstand van een garnaal en zou niet eens naar buiten toe Twente moeten vertegenwoordigen. Hij nam het woord omdat die slapjanus van Garcia niet eens een fatsoenlijke mening kan formuleren in het Nederlands. Die zak komt niet eens verder dan zielig doen dat Brama hem tegenwerkt en dan ook nog in gebrekkig Nederlands. Is het niet de taak van een aanvoerder om kritisch te zijn ten opzichte van een trainer die week in week uit laat zien incapabel te zijn? Hij is nog niet eens in staat om na al die maanden een fatsoenlijk “vast”elftal op te stellen, laat staan het elftal tactisch een gezicht te geven. Bij de hielenlikker “meneer” Boschker is het zo dat als hij morgen kans ziet Garcia te wippen en zelf naar voren te treden als interim trainer hij de dolk waarschijnlijk al geslepen in de kleedkamer heeft. Bijzonder onaangenaam mens die op alle vlakken de veters van Wout nog niet mag strikken. Al deze onrust is inderdaad triest maar wel verklaarbaar met zulke onbenullen aan het roer bij onze club.

 4. Tukkerpower

  12 februari 2020 at 14:04

  Die lul is een beetje frustie omdat hij toen niet toegezongen werd, het dringt blijkbaar niet tot die domme kop door dat Mihaylov in het kampioensjaar een 6 keer betere keeper was dan hij. Bovendien zat hij met zijn domme harses op de bank en niet op de tribune. Wat een ongelovelijke lamzak is het toch ook, als speler was het al een eikel maar het is alleen maar erger geworden. Vette gefrustreerde kwal bahhhhhhhhhh

 5. Tukkerpower

  12 februari 2020 at 13:51

  Vieze vuile smerige rat ben je Boschker, te dom om voor de duvel te dansen en dan maar hielen likken bij Garcia. Ze moeten je standbeeld bij de poten afzagen en dan omsmelten voor een standbeeld van Wout Brama. Gore onderkruiper en matennaaier.

  • Freddy

   12 februari 2020 at 13:54

   Mooi verwoord , ik kon me nog inhouden , maar jongens ik kook van woede , ze maken onze club kapot. Niemand met een Twente hart in de leiding.

  • Scorit

   12 februari 2020 at 16:20

   Boschker blijft als keeper wel een clubicoon. Gisteravond was hij ‘ een beetje dom ‘ door d kooltjes van García uit het vuur te halen. Boschker had García het woord moeten laten doen en zelf veel meer op afstand moeten blijven. Het probleem in deze is hoe gaat een jonge manager( Garcia) om met een voetballer ( Brama) die veel meer voetbalervaring op hoog nivo heeft dan hijzelf. García was technisch heel goed, maar betekende vaak niets voor een team. Brama stond altijd op een verantwoordelijke plaats, achterste middenvelder, 6 en stuurde zijn team. Garcia had veel meer samen met Brama moeten doen om zijn ervaring te gebruiken.
   Als ervaren speler begrijp je niets van de opstellingen en tactiek van García. De opstelling van gisteravond was wel de meest vreemde tot nu toe. Espinosa, die zelden effectief is opstellen als vervanger van Aitor. Ik heb Espinosa 2 keer zien schieten op de goal, de keeper van Emmen kreeg een zacht boogballetje direct in de handen.
   Hoe nu verder? Het bestuur kan nu niet anders dan Brama of García op non actief stellen.
   Boschker krijgt even rust.
   Als je ziet welke spelers Emmen gehuurd heeft Freij en Pena oa, dan moet Ted nog veel leren.

 6. Freddy

  12 februari 2020 at 13:39

  Hahaha , mooi statement.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Advertisement

Laatste Nieuws

grolsch-veste-stadion-fc-twente-2014-parkeerplaats grolsch-veste-stadion-fc-twente-2014-parkeerplaats
Eerste elftal16 uur ago

FC Twente ontvangt opnieuw tonnen via NOW-regeling

FC Twente heeft bij de derde NOW-periode ruim 800.000 euro aan financiële steun ontvangen van de overheid, zo meldt Leon...

gijs-smal-linksback-fc-twente-2020-2021-grolsch-veste gijs-smal-linksback-fc-twente-2020-2021-grolsch-veste
Eerste elftal16 uur ago

Smal in aanloop naar derby: “We weten dat de belangen groot zijn”

Komend weekend staat de derby tussen Heracles en FC Twente op het programma. Zaterdagavond wordt er om 21:00 afgetrapt in...

leon-ten-voorde-heracles-almelo-2020 leon-ten-voorde-heracles-almelo-2020
Eerste elftal16 uur ago

Ten Voorde over Twentse derby: “Het wordt een hele rare wedstrijd”

Komend weekend is het dan eindelijk tijd voor de eerste Twente derby van dit seizoen. Vanwege de wijzigingen in het...

supporters-vak-p-corona-tribune-spandoek supporters-vak-p-corona-tribune-spandoek
Eerste elftal17 uur ago

Corona zorgt voor verlies van 200 miljoen in de Nederlandse voetbalwereld

Komende zaterdag is het precies één jaar geleden dat het coronavirus voor het eerst werd vastgesteld in Nederland. Twee weken...

hans-de-koning-vvv-psv-2019-2020 hans-de-koning-vvv-psv-2019-2020
FC Twente Nieuws17 uur ago

Wegen van oud-FC Twente speler Hans de Koning en VVV scheiden

VVV zal op zoek moeten naar een nieuwe trainer. De huidige trainer Hans de Koning houdt het na dit seizoen...

jan-streuer-trainingscomplex-fc-twente-2020 jan-streuer-trainingscomplex-fc-twente-2020
Eerste elftal21 uur ago

Streuer gaat bellen met Ajax, Benfica en FC Utrecht

FC Twente heeft momenteel nog acht huurlingen onder contract staan. Het gaat om Nathan Markelo (Everton FC), Issah Abass (Mainz...

quincy-promes-nederlands-elftal-oranje-doelpunt quincy-promes-nederlands-elftal-oranje-doelpunt
BREAKING21 uur ago

Promes naar Spartak, FC Twente profiteert en krijgt enkele tonnen

Quincy Promes vertrekt definitief van Ajax naar Spartak Moskou. Hiermee keert hij terug bij de club waar hij tussen 2014...

grolsch-veste-corona-indeling-supporters-stadion. grolsch-veste-corona-indeling-supporters-stadion.
Eerste elftal22 uur ago

Oproep Supportersverenigingen: ‘Zie af van compensatie’

De supportersverenigingen van FC Twente en ledenvereniging Twente, Verenigt! doen vandaag een oproep aan alle jaarkaarthouders van FC Twente om...

ron-jans-eerste-training-fc-twente-duimpje-hoog ron-jans-eerste-training-fc-twente-duimpje-hoog
Eerste elftal22 uur ago

Video: Jans probeert op hilarische wijze een penalty te stoppen

Er zijn geweldige beelden opgedoken van Ron Jans op het trainingsveld van zijn vorige werkgever FC Cincinnati. Op de video...

julio-pleguezuelo-fc-twente-verdediger-2020 julio-pleguezuelo-fc-twente-verdediger-2020
Eerste elftal23 uur ago

Twijfels over verlengen contract Pleguezuelo, optie Menig wordt gelicht

Komende zomer lopen naast de huurlingen ook een aantal eigen spelers uit hun contract. Wout Brama, Joël Drommel, Ennio van...

Advertisement