Twente Insite

FC Twente Nieuws

FOTO: Supporters sneren naar Van Halst met kritisch spandoek

FOTO: Supporters sneren naar Van Halst met kritisch spandoek

Door de slechte prestaties van FC Twente was het al onrustig in Enschede, maar door het afzetten van trainer René Hake, die een andere functie binnen de club krijgt, is de onrust toegenomen. Een deel van de supporters is uiterst kritisch op technisch directeur Jan van Halst die volgens hen ten onrechte de kop van de oefenmeester liet sneuvelen.

Tijdens de wedstrijd FC Twente – Roda JC lieten de supporters ook duidelijk merken nog achter de ex-trainer te staan door meermaals zijn naam te scanderen en een spandoek met een steunbetuiging te tonen. De steun voor Hake bleek ook uit een ander spandoek, waarin duidelijk gesneerd wordt naar Van Halst. “Selectie verzwakt, trainer afgedaald. TD bonus behaald?”, luidde de tekst op het spandoek.

Zaterdagavond won Marino Pusic zijn eerste duel als trainer van FC Twente, hoe lang de interim-trainer nog blijft zitten is vooralsnog onduidelijk. De Tukkers zijn bezig met het contracteren van Gertjan Verbeek als nieuwe trainer, wanneer hij gepresenteerd wordt is vooralsnog onduidelijk.

Reageer op dit artikel

avatar

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
Abonneren op