Nieuws

Fotorepo training 13-09-2011

Fotorepo training 13-09-2011

Vanmorgen heeft FC Twente haar laatste training afgewerkt in Nederland voor het Europa League treffen aanstaande donderdag in Londen tegen Fulham FC. Zoals gisteren reeds gemeld waren Bajrami en Bengtsson beide weer van de partij en was de enige afwezige Nacer Chadli.

Tijdens de training kreeg het middenveld Fer, Brama en Janssen wat extra aandacht van trainer Schreuder die door een zieke Co Adriaanse vandaag de training leidde. Hoofdzaak was hier het inpassen en het kaatsen onder druk naar elkaar.

Ook kregen Ola John en Dwight Tiendalli een aparte training samen van trainer Boudewijn Pahlplatz. Hier werd vooral ingespeeld op de aanvallende taken van Tiendalli en hoe John daarop dient te reageren. Het lijkt er dan ook op dat als Bajrami speelt tegen Fulham hij zijn kans moet grijpen aan de rechterkant.

De training werd afgesloten met het voorzetten van de zijkant en het afwerken van deze voorzetten wat af en toe hilarische missers opleverde.

Foto's training FC Twente 13-09-2011

[nggallery id=259]

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties